onsdag 16. oktober 2013

Å gi piller til en katt

Min ærede kusine har for tiden en katt som trenger piller ...uvisst av hvilken grunn. Hun har imidlertid laget en bruksanvisning til andre som har katter som trenger piller, og jeg tenkte jeg skulle gjengi denne her på bloggen til glede for gamle og nye lesere :

Hvordan man gir en pille til sin katt:
1. Løft opp katten og hold den i armkroken som om du holdt et spedbarn. Plassér høyre hånds pekefinger og tommel på hver side av kattens munn og trykk forsiktig slik at munnen åpnes. La pillen rulle inn i munnen.
2. Ta pillen opp fra gulvet og hent katten bak sofaen. Gjenta deretter punkt 1.
3. Hent katten tilbake fra soverommet og kast den fuktige pillen.
4. Ta frem en ny pille, hold katten i venstre arm med et hardt grep om bakpotene. Tving kjevene opp og trykk pillen inn lengst bak i munnen. Klem igjen munnen og tell til ti.
5. Ta pillen opp fra akvariet og hent katten ned fra bokhyllen, rop på din samboer.

6. Sett deg på kne og hold katten hardt fast i for- og bakbena. Be din samboer holde fast hodet, sett en linjal i munnen og la pillen gli ned langs linjalen og gni så kattens hals for å stimulere svelgrefleksen.
7. Ta katten ned fra gardinstangen. Fei sammen skårene fra de knuste porselensfigurene og glem ikke å lappe gardinene senere.
8. Legg pillen i et sugerør, tving opp munnen og blås i røret.
9. Drikk et glass vann for å få bort den vonde smaken av pillen og sjekk at den ikke er farlig for mennesker. Plastre din samboer og tørk blodet vekk fra teppet.
10. Stapp katten inn i et kjøkkenskap og steng igjen slik at bare hodet stikker ut. Tving munnen opp med en skje og skyt pillen inn med strikk.
11. Montér skapdøren på plass igjen med skrujern. Ring fastlegen og spør om når du sist fikk stivkrampevaksine. Kast den blodige undertrøya di.
12. Be din samboer kjøre deg til akuttmottaket. Sitt rolig når de syr sammen fingrene dine med tolv sting og når de plukker restene av pillen ut av høyre øye. Kjør innom en møbelforretning på vei hjem og supplér.
13. Ring Dyrenes venner og be de hente katten, kjøp så en hund.

Hvordan man gir en pille til sin hund
1. Surr en baconskive rundt pillen.
2. Gi den.

(Larzen,2013)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar